niedziela, 28 października 2012

Odc. 4: Jak nakarmić duszę

Odcinek 4 inspirowany książką Nakarmić duszę Joli Słomy i Mirosława Trymbulaka, a w nim o tym
  • jak przyrządzać potrawy dla ciała i duszy
  • jak doprawić potrawy z nasion roślin strączkowych
  • jak korzystać z alkoholu w kuchni;-)

A na ekranie gotowaliśmy:
  • zupę toskańską z cieciorką i ziarnami orkiszu
  • kapustę z kanaryjskim mojo rojo picón
  • szpinak orientalny
  • tort migdałowy z czerwonymi porzeczkami
  • jabłka z patelni
Odcinek 4 możecie obejrzeć tutaj oraz w YouTube

Najważniejsze przepisy z tego odcinka znajdziecie jak zwykle na moich blogach: misiegotuje  i misiepiecze.

A na odc. 5 zapraszam już 4 listopada o godz. 16:00 do wltv

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz